Najnovšie recenzie zo sekcie Nabíjačky k aku náradiu - originálne
- 2 aku naraz
- relatívne rýchle nabíjanie
Niekoľkokrát som volala na zákaznícku linku jeden pán mi poslal link na aby som si objednala adaptér k vysavaču nakoľko mi prisiel bez a tým pádom je nepoužiteľný. Adaptér prisiel nesprávny takze pán mi zle poradil, následne som volala opäť na zákaznícku linku že ako mám dalej postupovať, že by som chcela ten výrobok používať, jedna pani mi položila telefón druhý krát som sa dovolala druhej pani tá bola veľmi milá povedala, že to posunie kolegovi čo má tento sortiment na starosti a mne príde mail s ďalším postupom. To bolo v piatok, žiaden mail mi neprisiel peniaze mi stoja vo veciach ktoré nejdú použiť. Tovar som Vám poslala späť a dúfam, že moja reklamácia bude čím skôr vybavena a vrátite mi peniaze. Aby som to zhrnula- obchod fajn aj rýchle dodanie ale zákaznícka linka čistá katastrofa!
- robustne baterie, pri nabijani sa skoro vobec nezahrievali
- nabíja
- žiadna
Spokojnosť. Spĺňa očakávania.
- Ok
- rýchlo nabíja
Výkonná nabíjačka - univerzálna pre takmer všetky typy DeWalt batérií. Často používaná v extrémnych podmienkach zima, prach, vlhko - vydržala 7 rokov. Cena je dosť vysoká, ale šetrí čas rýchlym nabijanim. Má aj ventilátor na chladenie batérií.
Dobrá kvalita za dobrú cenu
- Praktické na dve batérie
OK.
- výhodou je, že sa dajú nabíjať hneď dve batérie, čím sa skráti čas nabíjania.
OK
Musel som si kúpiť novú nabíjačku ,pretože nový typ akumulátorov má dve vodiace lišty, ktoré bránia nabíjanie v starom type nabíjačky. Neviem či toto je najlepšie cesta k ochrane klímy a znižovaniu spotreby
Güde LG 2-18-30 58549
Pridané: 11. februára 2023
(naposledy upravené 13. júna 2023)
Zakúpený v StavbaEU.sk
Zobrazujem 261 - 280 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25 Ďalšie »